Bij aankomst op de camping wordt u hartelijk ontvangen door de familie ter Braak. Grote kans dat zij u al tegemoet komen lopen, er is namelijk altijd wel iemand aanwezig op de boerderij.

Zodra u door de lange oprijlaan vol prachtige eiken gearriveerd bent op erve ‘De Broak’, mag u naar eigen keuze een ruime plek uitkiezen. Staat u liever onder de boom? Of toch liever aan het Twentekanaal in de zon? U kiest zelf uw ideale stek uit. Waar u ook gaat staan, stroom is altijd dichtbij. Net als uw auto, deze mag u naast uw caravan parkeren.

Het campingveld betreft een open grasveld met ruimte voor 25 staplekken. Centraal hierin gelegen staat het in 2019 vernieuwde sanitair gebouw. Naast douches, toiletten en overdekte afwasplaatsen, beschikt deze ‘Schöppe’ ook over een gemeenschappelijk zitgedeelte. Dit onbemande stukje Twentse gastvrijheid biedt ruimte voor het bepalen van uw volgende fietsroute of museum.  Uiteraard zijn onze faciliteiten ook toegankelijk voor minder valide gasten.

Wij proberen onze gasten op een ontspannen manier kennis te laten maken met al het moois dat Twente te bieden heeft. Rust, ruimte & natuur.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de richtlijnen van de SVR. Boekingen voor 2023 zijn € 25,- per nacht heeft u voor twee personen een all-in verblijf. All-in betekent voor ons:

  • Inclusief toeristenbelasting
  • Inclusief WIFI
  • Inclusief gebruik douches
  • Inclusief huisdier(en)
  • Inclusief stroom, water & chemisch toilet

Daarnaast is er voor een eerlijke prijs verse koemelk verkrijgbaar voor € 1,- per liter.